Abortus statistieken en abortus kliniek informatie

Een abortus wordt gedefinieerd als de beëindiging van de zwangerschap wanneer er niet de bedoeling is om een live geboorte veroorzaken of verwijderen van een dode foetus. Abortussen kunnen spontane als een miskraam, of het kan operatief worden geïnduceerd door maagdilatatie en Curettage (D & C) die wordt uitgevoerd tot 15 tot 16 weken zwangerschap waar de baarmoederhals is uitgezet en een steriele curettage is ingevoerd in de baarmoeder en de zwangerschap weefsel is voorzichtig verwijderd of maagdilatatie en extractie (D & E) die wordt uitgevoerd vanaf 17 tot 28 weken waar de baarmoederhals is uitgezet en de zwangerschapsduur weefsel handmatig wordt geëxtraheerd met een tang en een steriele curettage later wordt gebruikt om de resterende zwangerschapsduur weefsel, of medisch met uterotonic medicijnen zoals Cytotec (Misoprostol), oxytocine (Pitocin), Prostaglandin F2 alpha of intra-vruchtwater instillatietest van hypertonic ureum of saline.

Abortussen worden uitgevoerd in ongeveer 35 tot 40 procent van de zwangerschappen. Er zijn meer dan 6 miljoen zwangerschappen die in de Verenigde Staten elk jaar met bijna de helft van hen ongewenst optreden. De enige manier om de incidentie van ongewenste zwangerschap is onthouding en geboortebeperking. Er zijn niet genoeg plaatsen voor mensen om te gaan en ontvangen geboortebeperking. Toegang tot faciliteiten voor gezinsplanning is de sleutel tot vermindering van ongewenste zwangerschappen.

Vroege abortussen op medische en chirurgische kunnen zo spoedig 3.5 weken worden uitgevoerd. Medische abortussen met behulp van RU 486 (Mifeprex) en Cytotec kunnen worden uitgevoerd tot 14 van de laatste menstruatie. Vaginale ultrasounds kunnen bepalen een intra-uteriene zwangerschap zo spoedig 3.5 weken uit de laatste periode. Het is zeer moeilijk om te zien een intra-uteriene zwangerschap eerder dan 3,5 weken zwangerschap.Pre-operatieve instructies gebruikt zeer streng waar patiënten kunnen niet eten of drinken voorafgaand aan die naar het Bureau als ze zouden gaan om sedatie of algemene verdoving te ontvangen. Uit studies gedaan in de afgelopen jaren, is gebleken dat een lege maag niet aspiratie belet en als patiënten drankje vloeistoffen (geen melk of vast voedsel) 2 tot 3 uur uitschakelt voor een operatie ondergaan, er geen verschil in de complicatie tarief was. Als het is bekend dat chirurgie doet zich niet voor meer dan 4 uur, dan patiënten aangemoedigd om te eten een regelmatige maaltijd die patiënt angst vermindert worden wanneer te wachten voor een tijdje.

Patiënten zijn verteld om warme kleding en dat het 4 tot 6 uur in het kantoor duren kan voordat ze worden geloosd home te dragen. Patiënten zijn antibiotica om te voorkomen dat bekken infecties en pijn medicatie in het geval zij ongemak hebben gegeven. De kans op het ontwikkelen van elke vorm van infectie is extreem laag. Patiënten krijgen een 24 uur emergency instructieblad die wat patiënten beschrijft doen kan nadat de chirurgische procedure is voltooid. Het bespreekt ook wanneer een patiënt moet bellen het Bureau voor problemen waarin zware vaginale bloedingen (met meer dan 2 pads een uur), met ernstige lagere buik pijn niet verlicht door Motrin of Tylenol, of een temperatuur groter dan 100,4.

Aan de eerder in zwangerschap vrouwen abortus procedures onderworpen, in het algemeen de minder bijwerkingen optreden. Vrouwen hebben een ongewenste zwangerschap moeten een abortus faciliteit aanroepen zodra ze ontdekt dat ze zwanger is teneinde de abortus procedure uitgevoerd.