Avond eten syndroom-oorzaken en symptomen

Nacht eten syndroom is niet hetzelfde als binge eating disorder, hoewel individuen met nacht eten syndroom vaak binge eters zijn. Mensen met binge-eating disorder eten grote hoeveelheden voedsel op verschillende tijdstippen van de dag, terwijl die met nacht eten syndroom de meerderheid van hun voedsel ‘s nachts eten, maar niet altijd binge. Individuen met eten syndroom nacht viel alsof ze geen controle over hun eetpatroon hebben, en vaak het gevoel van schaamte en schuld over hun toestand. Nacht eten syndroom treft naar schatting 1,5% van de bevolking, en is ook gemeenschappelijk in mannen en vrouwen, volgens de National Institute of Mental Health.

Nacht eten syndroom, ook wel genoemd de nachtelijke eten syndroom, is een zeer specifieke stoornis waar het getroffen individu meerdere malen tijdens de nacht wakker en is niet in staat om terug in slaap vallen, tenzij ze iets eten. De What\ ook karakteristiek-voedsel gegeten tijdens deze wakker afleveringen zijn vaak hoge calorische inhoud en ongezond. Het feit is ook dat deze afleveringen meestal eten zich in het geheim voordoen en enig bewijs vaak voor anderen verborgen is.

Nacht eten syndroom is een aandoening waar het getroffen individu ontwaakt meerdere keren tijdens de nacht en is niet in staat om terug in slaap vallen, tenzij ze iets eten. Voedsel gegeten tijdens de fuif zijn vaak hoge calorische inhoud en ongezond. De avond eten gedrag lijkt volledig buiten de controle van de betrokken individual\. Voor deze individuen, worden 35% of meer van hun calorieën gegeten na het avondeten zelf aan.

Nacht-eten syndroom heeft nog niet is formeel gedefinieerd als een eetstoornis. Onderliggende oorzaken worden geïdentificeerd, en behandeling plannen zijn nog in ontwikkeling. Het lijkt waarschijnlijk dat een combinatie van biologische, genetische en emotionele factoren tot het probleem bijdragen.

Nacht eten syndroom, ook bekend als slaap-gerelateerde wordt eten, door artsen beschouwd als een parasomnia. Het is niet een frequente slaapwandelen type. Mensen die lijden aan deze aandoening hebben ervaringen van terugkerende eten afleveringen tijdens de slaap, zonder het eigenlijk te weten dat ze eigenlijk doen. Dit nachtelijke eten syndroom kan gebeuren allermeest naar de tijd die het zou aanzienlijke winst in uw gewicht weergeven.

Oorzaken

Slapeloosheid kan worden een oorzaak van avond eten syndroom. Mensen met slapeloosheid vaak wakker tijdens de nacht en vinden eten van voedingsmiddelen met hoge koolhydraten inhoud vaak helpt ze ontspannen, en kunnen helpen hen in slaap vallen. Nog drinken anderen warme melk te proberen en te ontspannen tijdens de avond. Meer in het algemeen echter, suggereert recent onderzoek dat de mensen meest in gevaar voor nacht eten syndroom zijn mensen die niet eten genoeg tijdens de dag, of beperken van calorieën tijdens de dag.

Symptomen van een Nighttime Eater

Avond eten syndroom is een emotioneel geladen eten gedrag dat doorgaans wordt uitgevoerd in gezinnen. Zwaarlijvige mensen hebben meer kans om te schakelen naar voedsel voor zelfmedicatie en ontwikkeling eten syndroom. Als u diner als uw belangrijkste maaltijd van de dag behandelen en meer dan 50% van je dagelijkse calorieën te na het diner eten bent u waarschijnlijk een nachtelijke eter. Andere symptomen zijn niet het gevoel honger in de ochtend voor het ontbijt en gevoel gestrest of depressief.

Nacht eetstoornis neigt te leiden tot gewichtstoename; maar liefst 28% van degenen die maagomleidingschirurgie bleken te lijden van NES in één studie. De aandoening wordt vergezeld door wat patiënten als een uncontrolable verlangen om te eten omschrijven, verwant aan verslaving, en is vaak chemisch behandeld.