Duizeligheid en misselijkheid

Duizeligheid is duizeligheid, gevoel alsof u misschien flauw, wordt onvast, verlies van evenwicht, of vertigo. Droge heaves wanneer het is op zijn slechtst. De misselijkheid is erger in de ochtend en wordt nog verergerd door het bewegen en enigszins verlicht door het eten. Meer ernstige aandoeningen die tot duizeligheid leiden kunnen zijn hartproblemen (zoals abnormale hartritme of een hartaanval), beroerte en ernstige daling in bloeddruk (schok). Voorkomende symptomen van duizeligheid geassocieerd met veroudering zijn duizeligheid, een spinnen sensatie, duizeligheid, wooziness of onvast. Duizeligheid kunnen net mild vervelend of veroorzaakt door iets eventueel levensbedreigend. Ijlhoofdigheid is een gevoel dat u over zwakkeren of \”pass uit. Misselijkheid is de body\ de manier van reageren op een infectie of voorwaarde.

Altijd een \”sipper\” cup gevuld met uw favoriete drankjes. Duizeligheid en vertigo veroorzaakt door een vestibulaire migraine kunnen worden geactiveerd door het draaien van uw hoofd snel.
Oorzaken van de hersenen. Beroerte, tumor, hoofdpijn, migraine, hyperventilatie. Flauwvallen (syncope) – een verlies van bloed leveren aan de hersenen veroorzaken verlies van bewustzijn, meestal na verlies van bloed uitvoer door uw hart. Dementie of seniliteit – een ziekte veroorzaakt verwarring of gewijzigde toestand van de geest, zoals medicijnen, drugs of alcohol.

Veel dingen kunnen leiden tot deze beruchte \”common faint\” — emoties, snel rechtop, ervan uitgaande dat zelfs plassen. Snel behandelen oorinfecties, verkoudheid, flus, sinus congestie en andere infecties van de luchtwegen. Dit kan helpen voorkomen dat Labyrintitis en Meniere\ van ziekte.

Misselijkheid en braken kunnen optreden in zowel kinderen als volwassenen. Misselijkheid is vaak een indicatie van een onderliggende aandoening elders in het lichaam. Misselijkheid is ook een nadelig effect van veel drugs. Misselijkheid kunnen ook een effect van een grote inname van suikerhoudende voedingsmiddelen. Misselijkheid is het gevoel dat er moet overgeven. Misselijkheid kan acute en korte duur, of het kan worden verlengd. Misselijkheid en braken kunnen soms symptomen van meer ernstige ziekten zoals hartaanvallen, nier of lever aandoeningen, centraal zenuwstelsel aandoeningen, hersentumoren, en sommige vormen van kanker. Geschat wordt dat 50 tot 90 procent van de zwangere vrouwen misselijkheid ervaren, terwijl 25 tot en met 55 procent ervaren braken. Het vaak optreedt met of voorafgaat aan braken, maar zowel misselijkheid-zonder-braken en braken-zonder-misselijkheid zijn mogelijk.

Misselijkheid behandeling Tips

1. Verschillende antiemetics, en onderzoekers blijven zoeken naar meer effectieve behandelingen.

2. Doxylaminum is de drug van keuze in zwangerschap-gerelateerde misselijkheid.

3. Niet-invasieve (vaak ongeteste) mechanische apparaten gebruikt om te onderdrukken dankzij reisziekte misselijkheid.

4. Vermijd vast voedsel totdat is er geen braken voor zes uur, en dan langzaam terug naar een normale dieet werken.

5. Spice gember wordt ook gebruikt voor eeuwen als een folk remedie voor de behandeling van misselijkheid.