Hart geruis-symptomen, oorzaken en behandeling

Een hart geruis is een whooshing geluid tussen de beats die een arts via een stethoscoop hoort. De whoosh is gewoon een extra geluid dat het bloed zoals door het hart stroomt maakt. Artsen Ontdek meestal mompelt tijdens regelmatige controles of wanneer kinderen de arts zien omdat they\ ziek bent. Normaal hart geluiden worden genoemd S1 en S2. Zij zijn de \”lubb-dupp\” geluiden die worden gezien als de hartslag. Deze geluiden worden geproduceerd wanneer de hartkleppen sluit. Omdat het hart is ook verdeeld in een \”right side\” en een \”left kant, \” soms deze geluiden kunnen worden enigszins verdeeld–meest bekende is een \”split S2, \” veroorzaakt wanneer de ventrikels van rechts en links ontspannen, en kleppen op zeer licht verschillende tijdstippen sluiten.

Gezonde kinderen met onschuldige mompelt hoeft geen behandeling omdat zij een normaal hart hebben. Als uw kind een onschuldige geruis heeft, een waarschuwing van uw kinderarts tijdens regelmatige controles. Zwangere vrouwen met onschuldige mompelt dankzij verhoogde bloed volume hoeft er geen behandeling. Hebt u een onschuldige geruis dankzij een ziekte of aandoening zoals bloedarmoede, hyperthyreoïdie, of koorts, zal het geruis verdwijnen zodra de ziekte of aandoening wordt behandeld.
Oorzaken

De meest voorkomende oorzaak van abnormale hart mompelt is aangeboren hartafwijkingen. Aangeboren hartafwijkingen treedt op wanneer het hart, hartkleppen of gekoppeld aan het hart ligt bloedvaten geen normaal ontwikkelen voordat een baby is geboren. Sommige baby’s worden geboren met een combinatie van hartafwijkingen.

Meeste hart mompelt zijn onschuldig: ze worden veroorzaakt door bloed stroomt door gezonde kleppen in een gezond hart, en vereisen geen behandeling. Hart mompelt kunnen echter worden veroorzaakt door bloed die door een beschadigde of overwerkte hartklep stroomt. Hartklep defecten mogelijk aanwezig bij de geboorte of hartklep ziekte kan voortvloeien uit andere ziekten, zoals reumatische koorts, hart-en vaatziekten, hartaanvallen of infectieuze endocarditis.

Symptomen

De meeste mensen met hart mompelt hebben geen eventuele andere tekenen en symptomen van een hartprobleem. Het geruis is meestal onschuldige (onschadelijk).

Sommige kinderen hebben wat bekend staat als een onschuldige geruis. Deze mompelt zijn niet gerelateerd aan aangeboren hartafwijkingen, en meestal oplossen door de tijd dat een kind volwassenheid bereikt. Als uw child\ de arts een onschuldige geruis hoort, wilt hij/zij kan aanvullende tests uitvoeren om te zorgen voor dat een defect hart is niet aanwezig. Een kind met een onschuldige geruis kunt leven een normaal leven en zo actief als elke andere gezond kind.

Behandeling

Behandeling van hart gemompel is afhankelijk van de oorzaak. Veel kinderen en volwassenen hebben onschuldige hart mompelt, die niet geven van ziekte en geen behandeling vereisen. Soms, mitralisklep prolaps vereist geen behandeling, net periodieke controles door uw arts. Wanneer andere voorwaarden, zoals hoge bloeddruk, hart mompelt veroorzaken, zal uw arts behandelen de onderliggende oorzaak. Sommige soorten ventiel ziekte nodig medicatie of chirurgie.

Artsen gebruikt om te bevelen dat de meeste mensen met abnormale mompelt hart Neem antibiotica voor een bezoek aan de tandarts of hebben van chirurgie. That\ is meestal niet het geval meer. Richtsnoeren uitgebracht in 2007 reserveren preventieve behandeling met antibiotica alleen voor een kleine groep van mensen die hoog risico van ernstige complicaties zijn. De meeste mensen met hart mompelt won\’t behoefte antibiotica. Als u vragen hebt over al dan niet moet je antibiotica nemen, praten met uw arts.