Hersenen-opvoerende kruiden voor leeftijd gerelateerde geheugenproblemen

Mensen vaak accepteren dat geheugen problemen vanaf de leeftijd van 40 onvermijdelijk zijn en deel uitmaken van de normale verouderingsproces. Hoewel het waar dat de neuronen in de hersenen rijpen en leeftijd net als de andere delen van het lichaam, moet je niet nemen leeftijd gerelateerde geheugen vervalt en cognitieve problemen zitten. Er zijn eigenlijk een heleboel dingen die je kunt doen en om te vertragen, voorkomen of zelfs omkeren dergelijke leeftijd-geïnduceerde neurologische problemen nemen.

Afgezien van het eten van een gezond dieet, rijk aan essentiële vetzuren, het uitvoeren van regelmatige lichaamsbeweging en geestelijke oefeningen doen, kunt u ook profiteren van nature\ de bounty in het helpen van u doen herleven van de gezondheid van uw gray matter. Hieronder zijn sommige kruiden, specerijen en andere voedingsstoffen die echt terug te de vonk in je hersenen brengen zal.

Ginkgo biloba

Veel studies hebben de effectiviteit van Gingko aangetoond in het geheugen te verbeteren en stimuleren meningsmacht helpen. Dit kruid is niet alleen een krachtige antioxidant, die helpt bij de genezing en herstel van cellen, maar het verbetert ook hersenen verkeer. Alvorens een supplement containing Gingko, moet u een arts raadplegen eerst vooral als u neemt aspirine of geen medicatie waardoor bloed dunner.

Bacopa Monniera

Een kruid dat in India sinds mensenheugenis is gebruikt om te helpen bij de behandeling van hersenen-gerelateerde problemen, zoals geheugen vervalt en epilepsie, is bacopa monniera, ook bekend als brahmi. Afgezien van dat rijk is aan antioxidanten, verbetert dit kruid ook vaardigheden leren en geheugen.
Hawthorn

Zuurstof is belangrijk om de hersenfunctie op zijn hoogtepunt. Een van de redenen waarom beroerte slachtoffers cognitieve problemen manifesteren is het ontbreken van zuurstofrijk bloed in de hersenen. Hawthorn is een kruid dat uw bloedvaten versterkt, na te gaan dat de voedingsstoffen en zuurstof naar behoren worden vervoerd naar de hersenen. Bovendien, dit kruid helpt ook bij het uitbannen van afvalprodukten en toxine in de hersenen. Echter, als u hart en bloeddruk problemen hebt, vragen van uw doctor\ toestemming alvorens dit kruid.

Kava Kava

Om uw hersenfunctie naar behoren, moet u de juiste hoeveelheid slaap elke dag hebben. Een kruid dat is niet alleen effectief zijn in het helpen die u beter, maar ook slaapt in het opvoeren van de productie van bepaalde groeihormonen die belangrijk zijn in het verbeteren van geheugen is kava kava. Aangezien deze stof ook een van de spier is, aandacht besteden aan de dosering. Bovendien, zorg ervoor dat u don\’t nemen kava kava met alcohol of enig ander type van barbituraten.

Maagdenpalm

Een ander kruid die helpt bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen is maagdenpalm. Deze plant is een belangrijke bron van vinpocetine, een natuurlijke chemische stof die wordt gebruikt voor de behandeling van hersenen leeftijd-gerelateerde problemen. Echter kan rekening houdend maagdenpalm bloeden verergeren of voorkomen, afhankelijk van de dosering en de vorm. Dus, een beoefenaar van alternatieve geneeskunde te raadplegen alvorens pure maagdenpalm tincturen of supplementen.

Rosemary

Wist u dat de oude Grieken een stam van rozemarijn in hun haar in de overtuiging dragen dat het helpt bij het herstellen van geheugen en geestelijke scherpte? Eigenlijk, zijn er sommige studies die bevestigen dat een snuifje van rozemarijn nuttig is in het verbeteren van concentratie, geheugen en bloed omloop met name in de hersenen.

De St. John\ Wort

Je zou verbaasd dat een onkruid die worden in uw tuin of van de werf prolifererende kan eigenlijk een effectieve hersenen-opvoerende kruid is. St John\ de Wort daadwerkelijk helpt verhogen de productie van verschillende neurotransmitters, die zijn van vitaal belang in vele cognitieve functies. Bovendien, het vermogen van dit kruid te verheffen uw stemming ook helpt bij het stimuleren van intellect. Mensen die anti-depressant medicijnen nemen moet echter denken tweemaal alvorens dit kruid.

Het is heel gemakkelijk te vinden van producten die de bovengenoemde kruiden bevatten. Echter, alvorens een herbal supplement, het is altijd belangrijk om eerst overleggen met deskundigen. Een product dat is bekend om te helpen verbeteren van hersenfuncties en geheugen is Neurovar. Bezoek Neurovar.com voor meer informatie over deze aanvulling.