Het medicinale gebruik van ruwe appel cider azijn

Eerlijk gezegd, natuurlijke appel cider azijn is een van nature\ van eigen, ware wonder gezondheid elixirs. De lange geschiedenis van het gebruik toont, nogal duidelijk, dat met behulp van azijn was eens zeer vereerd als een praktische medische toepassing lang voordat Johnny Appleseed Noord-Amerika siert door apple bomen te planten.

De genezende krachten van azijn is terug te voeren zoveel 3000 voor Christus, Hippocrates, Babylonië, en naar 15e eeuw Engeland als een middel om afweren van besmettelijke en gevaarlijke ziekten, gezondheid te houden one\ de algemene fit en sterk, en worden gebruikt als een eenvoudige antiseptische/ontsmettingsmiddel.

Bij de beslissing om het ACV gebruiken voor medische doeleinden, moet u alleen een rauwe, niet-gedistilleerde azijn selecteren. U mei zitten kundig voor dit soort azijn in uw regelmatige kruidenierswinkelopslag vinden. Maar meer waarschijnlijk is dan niet, u zal waarschijnlijk nodig voor het kijken naar een lokale health food opslaan.

Duidelijke gedestilleerd azijn is gemakkelijk te vinden in elk voedsel op te slaan en is relatief goedkoop. Dit type van azijn is geweldig voor regelmatige huishoudelijke schoonmaak taken, maar het is niet zo geweldig voor uw interne gezondheid. Niet-gedistilleerde azijn zeker zullen zijn duurder en voedingswaarde potent dan de gedestilleerd rassen, maar isn\’t uw gezondheid het prijsverschil waard? Plus gaat u hebben de voldoening te weten dat u de juiste mengsel dat hard werken zal aan het verbeteren van uw gezondheid hebt gekozen.

De meeste commerciële merken (wit of bruin) zijn gepasteuriseerd, gefilterd, en verfijnd of gedestilleerd om te maken het eindproduct kijken aantrekkelijker voor de consument. De fabrikanten zijn alleen de consument geven wat ze blijkbaar lijken te willen. Helaas, zonder dat de gemiddelde consument, deze extra verwerking eigenlijk vernietigt veel van de natuurlijke gezondheid herstelmaatregelen eigenschappen van het eindproduct.

Look voor ACVs die koud zijn geperst en gemaakt van geheel, biologisch geteeld appels, met geen toegevoegde chemische conserveringsmiddelen, en waarin de \’mother\’ van azijn vloeistof is gehandhaafd. Deze \’mother\’ stof, zoals het liefdevol bekend is, is de gelatineachtige likeur dat wordt natuurlijk gevormd tijdens de laatste fermentatieproces.

Dit melkachtig bewolkt en stringy op zoek spullen aan de onderkant van de container is wat omvat het gezondste deel van het mengsel. Het laat ook u weet dat de belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en natuurlijk voorkomende goede bacteriën niet is geknoeid dankzij over verwerking, filtratie of buitensporige Verwarming. Voor consumeren, schudden de de fles zachtjes grondig alle te verdelen van de voedingsstoffen, pour, en serveer.
Een manier om te drinken ACV stimuleren energie, zonder het is nemen van uw adem weg, ongeveer 2 theelepels mengen met een gelijke hoeveelheid van ruwe honing in een kleine glazen van warm water. Roer tot ontbinding van de honing en drinken één tot drie keer per dag. U kunt nippen op deze drank tijdens een maaltijd voor extra spijsvertering macht, of u kunt dit drinken voor een maaltijd. Afzien van het drinken veel water of een andere drank tijdens uw maaltijd, en voor maximaal een uur daarna. Geef uw maag maag sappen genoeg tijd aan volledig breken het voedsel dat u net, op zijn eigen, zonder verzwakking van hun effecten met toegevoegde vloeistoffen gegeten.

Waarom gebruiken appel cider azijn? Omdat, wanneer het medicinale wordt gebruikt het helpt het lichaam ontdoen van schadelijke toxines, prachtige desinfecterende eigenschappen heeft als een natuurlijke slechte kiem vechter en is een zeer biologisch afbreekbaar stof die doet het milieu niet vervuilen.

Met regelmatige en voortdurende gebruik helpt deze prachtige vloeistof herstel en evenwicht van de body\ pH, nemen van het uit zuur tot neutraal in een korte hoeveelheid tijd. Normaal gesproken, zou het moeilijk te geloven dat dergelijke een zure stof kan normaliseren, of lagere onze pH zo gemakkelijk. Voor zover ik weet, geldt dit alleen voor azijn, zoals ons spijsverteringsstelsel natuurlijk naar een alkaline basis stof converteren zal.

Een zure intern systeem wordt direct veroorzaakt van het eten van grote hoeveelheden vlees, granen, suiker en door het eten en drinken te veel verwerkt voedsel en dranken. Dit voorziet een uitnodiging, intern, ongewenste ziekte of ziekte huis instellen. Anders, zal een neutrale of meer alkaline systeem een verbeterde emotionele en fysieke gezondheid staat bevorderen.

Ruwe, ACV bevat meer dan 40 verschillende natuurlijk voorkomende stoffen van vitaminen en mineralen, enzymen en nuttige bacteriën. Het is voor de behandeling van een verscheidenheid van verschillende menselijke gezondheid voorwaarden zoals, gebruikt voor generaties
1. artritis
2. hoge bloeddruk
3. alle soorten huidproblemen
4. chronische vermoeidheid en slapeloosheid
5. maagzuur en andere spijsvertering afwijkingen
6. hoge cholesterol en bloedsuikerspiegel
7. handhaven normale lichaamsgewicht

Dit is geen uitputtende lijst, veruit, van gemeenschappelijke gezondheid maladies die ACV is gekend om te elimineren. Als met een