Het type van nierproblemen

Er zijn twee voornaamste soorten nier verdeling bij de mens. De eerste doet zich enigszins abrupt en heet \”acute renale letdown. \” We\ later zal spreken over de oorzaken van deze bestelling. De ziekte jiffy is meer verraderlijke en treedt op in de tijd. Het heet \”returning renale crash. \” deze aard van nier crash heeft oorzaken van zijn eigen. De remedie voor beide soorten renale letdown is heftig hetzelfde, met dialyse en niertransplantatie transplantatie worden de meest alledaagse behandelingen.

Een van de meest algemene oorzaken van acute nier fiasco, een afkorting voor acute nierinsufficiëntie fiasco, is de snelle verwonding van bloed overstroming de nieren, zoals gezien in schok, chirurgie, besmette schokken, sterke stroom, brandwonden of acute uitdroging. Infecties kunnen oorsprong nier sluiting, vooral als ze beginnen de nieren ook besmet. Meer zelden, kan acute tubulaire necrose reden de ziekte.

Plotselinge impasse van de nieren kan effect in acute nier sluiting als doet auto-immuun ziekten en ziekten die de kleine bloedvaten van de nieren stollen. Sommige van deze voorwaarden betrekken met een transfusie antwoord, gelet kwaadaardige hoge bloed last (extreem hoge bloed stam), sclerodermie of bloeden stoornissen van de zwangerschap als een vroegtijdig placenta of een placenta previa.
Symptomen van acute nier stilstand zijn vele. De meeste openbare symptomen zijn een stilleggingen of vertragen van de productie van urine, hobbel van de enkels en benen, vloeistof bewaring weg in het lichaam, daalde sensatie van de handen of voeten, wijzigen in geestelijke rang, hoge bloed dwingen of ziekte/braken.

Chronische nier letdown is van invloed op de nieren meer geleidelijk maar resultaat in veel van de dezelfde problemen met de nieren. In werkelijkheid, kan het gebeuren over enkele dagen. Hoewel er geen symptomen in de creatie wellicht, is uiteindelijk de ziekte als symptomatisch als acute nierinsufficiëntie sluiting. Symptomen staking wanneer de nier gelegenheid minder dan 10% van de standaard is.

Chronische nier stilstand treedt op in 2 uit duizend personen in de VS. De meest voorkomende oorzaken van de ziekte zijn diabetes en hoge bloed angst. Deze twee ziekten goed voor 65% van de bagage van gewone nier ineenstorting. Andere ziekten zijn meer bizarre en voer glomerulonephritis, polycystic kidney disease en voorwaarden waar impasse of terug stroom van de urine treedt op bij een regelmatige center. Nier grind en herhaalde infecties kunnen betrekking hebben op zowel de trein als continu infecties in de nieren.

Symptomen van terugkerende nier sluiting bevatten belasting pijn, misselijkheid en braken, vermoeidheid, hoofdpijn, veel hik en veralgemeend scherp. Uiteindelijk de symptomen zijn analoog aan acuut nierfalen en kan men beklagenswaardige urine oogst, nachtelijke plassen, rustige vergeling, verminderde waakzaamheid (met slaperigheid, lethargie, verwarring of delirium), toevallen, spier twitching, schaars sensatie van de handen of voeten en hoge bloeddruk.

Zowel oneindige en acute nier mislukking bevindingen in het ontwikkelen van vloeistof en verkrachten oogst in het lichaam, zodat er een stijging van stikstof afvalstoffen in het lichaam, alsmede andere overtollige producten. Bijna alle lichaamssystemen zijn onnatuurlijk door nierfalen.