Hoe kan ik mijn penis-tips over hoe te maken van uw penis groeien van nature vergroten

Denk enkel als uw penis was in staat om te groeien van nature. Wat als u werden getoond hoe om natuurlijk uw penis te vergroten? Als uw penis langer was, hoe zou het uw leven veranderen?  Dit is iets dat veel jongens zich afvragen.  Zij vragen zich af, \”how kan ik mijn penis\ te vergroten”.

Veel verschillende methoden, met inbegrip van rekoefeningen, werden zo lang als eeuwen geleden berecht door mannen in de hoop te vinden een manier om hun penissen langer.

Mannen voelen dat hun penis een directe reflectie op hun vermogen om liefde te drukken emotionele en fysieke is, dus it\ niet moeilijk is te begrijpen dat mannen willen een seksuele hulpmiddel dat voldoende grote en stevige voor de bevredigende illustratie is zijn liefde.

Enkele van de technieken die worden gebruikt voor dit doel bevatten rekken en melken of droog te trekken een kleine penis. De trekken techniek wordt toegepast door naar buiten toe te trekken of de penis strekken wanneer het is gedeeltelijk rechtop ver genoeg naar waar het wordt ongemakkelijk. Deze techniek moet dagelijks worden toegepast voor de beste resultaten en iets is dat de meeste jongens don\’t weten over.  Vooral die vragen, \”how kan ik mijn penis\ te vergroten”.

Natte melken is een techniek voor het maken van uw penis groeien van nature.  Moet u één of ander soort smeermiddel.  It\ zal u helpen om de gewenste resultaten. De eerste stap in het gebruik van de natte melken techniek om natuurlijk uw penis te vergroten is om te smeren van de binnenkant van uw handen met een lotion, vaseline of olie (niet zeep) vervolgens rangschikken uw vingers in een \”OK\” teken. De volgende stap is het maken van uw hand dia tot uw scrotum, en tijdens het toepassen van een zachte persen druk langs de schacht, verplaatsen uw hand naar beneden totdat het op de regel onder het hoofd. Herhaal de techniek met de andere hand, zachtjes knijpen voor ongeveer 5 seconden om te manipuleren uw penis.