Hoe te ophouden een hypochonder

You\ bent ongeveer om te leren hoe om eindelijk uw ziekteverwekking overwinnen en jezelf bevrijden van de zinloze zorg om jezelf ervan te overtuigen dat you\ bent ziek, ziek of zelfs stervende.

Ik weet dat de pijn van dit probleem. Ik ging door het zelf voor de meeste van mijn leven. Hier zal I\ u tonen hoe natuurlijk en effectief uw ziekteverwekking overwinnen en zet deze verschrikkelijke zorgen te rusten. Let\ van krijgen op het!

Hypochondrie neigen te zijn iets van een nakomertje wanneer het gaat om de behandeling van angst. Na alle, aren\’t we verondersteld te maken over onze gezondheid? Isn\’t het goede te blijven op de top van onze organen en alert voor elke alarmerend \”symptoms\”?

Als u lijdt aan hypochondrie, dan weet u waarschijnlijk anders. Persoonlijk, ik gebruikt om te MARTELEN mezelf met gedachten van ziekte op zelfs de geringste afwijking.

Elke keer dat mijn klieren gepofte omhoog, zwoer ik dat het was een tumor in mijn lymfeklieren. Telkens als ik had een scherpe pijn, was ik ervan overtuigd was een vroeg teken van streek of aneurysma. Elke gas pijn uiteraard signaleerde het begin van een hartaanval. Elke vorm van ervaring met nachtelijk zweten mij ervan overtuigd dat ik een of andere manier HIV gecontracteerde.

Al deze zorgen over mijn gezondheid en dit gebeurde op de leeftijd van 27 niet minder! 27 – Toen het lichaam op haar absolute topprestaties is en ik was uitvinden magische manieren om mezelf te overtuigen had ik plotseling HIV.

Ik herinner me, geen soort van seksuele ervaring (natuurlijk is beveiligd) ik had tijdens het hoogtepunt van mijn ziekteverwekking werd gevolgd door dagen als niet weken van zorgen te maken over hoe ik een seksueel overdraagbare aandoening in sommige grillige, toevallige manier moet hebben opgelopen.

Ik zou slaap verliezen over de zorg, totdat ik eindelijk gekraakt en een arts over mijn zorgen bezocht.

Echt, I\ ben niet eerlijk genoeg hier. Ik had mijn arts op de wijzerplaat van de snelheid.

Elke droge flard van huid was verdacht. Telkens wanneer die mijn ogen rode of geïrriteerd worden zou, zwoer ik dat mijn ogen moeten worden verslechtert. Elke nieuwe sproet werd geïnspecteerd voor dagen onder vergrote spiegels. Hemel verhoede had ik een koude dat langer dan een paar dagen duurde-het moest worden longontsteking… duh!

Heeft een van deze correcte huisvriend?

De definitie van ziekteverwekking is \”an buitensporige preoccupatie met one\ de health\”. Die definitie altijd lijkt mij een beetje humoristisch. Echt, het slechts doet\ ‘t verbeelden de ernst van dit probleem.

Hypochondrie kunnen echt afbreuk doen aan uw dag tot dag leven omdat het volledig je hersenen met zorg dompelt. U hebt geen echte wetenschappelijke gegevens back-ups maken uw medische zorgen maar plotseling je weet meer dan elke arts die er.

U moet juiste sterven? Ik bedoel, je voelt het gewoon recht? Je weet en u huicheltaal\ die ‘t van dit gevoel als iets ontdoen’s got to be wrong with you. Waarom huicheltaal\ ‘t je schud deze zorgen weg eens en voor altijd? Ughhhh!!!

Hypochondrie hebben is als het uitvoeren rond uw zorg overal u gaat. Het weegt u neer en steelt uw aandacht. U huicheltaal\ die ‘t richten omdat you\ bent zo verbruikt met welke levensbedreigende ziekte is om de hoek.

Het wordt een obsessie, een dwang met het vermijden van ziekte en dood tot het punt waar uw levensstijl en relaties beginnen te lijden.  Het escaleert van mild betreffen of zorgen naar volwaardige OCD.

Stoppen met de cyclus van paniek hier.  Overnemen. Uw zorg neergezet!

Het feit is, you\ waarschijnlijk gaan om te leven voor een zeer lange tijd. Meer dan waarschijnlijk you\ aan een gemiddelde leeftijd van 80 zal leven en leven zal gelukkig om u elke stap van de weg. De wereld is vol met miljarden mensen en als u alle comfort in statistische gegevens vindt, weten dat de kans van u vangen sommige obscure ziekte of gezondheid probleem minuscuul is zo lang als you\ bent niet brengen jezelf in de positie in de eerste plaats.

Eigenlijk, mensen met hoge niveaus van bezorgdheid zijn de meest zorgvuldige over zorg voor zichzelf, zien een arts eenmaal per jaar en nemen maatregelen ter verbetering van hun gezondheid. Net is u lezen van dit artikel alleen genoeg om me te vertellen dat u de zorg over uw eigen welzijn.

Hier zijn enkele strategieën voor het overwinnen van Hypochondria…

Gewoon negeren

Overthinking is een van de snelste manieren om te voeden uw hypochondrisch angsten. Altijd terugvallen op het beginsel dat u gezond zijn. U voorzorgsmaatregelen te nemen, zie een arts eenmaal per jaar, proberen om te eten gezonde oefening en that\ van ALL duurt het om de manier van de kansen in uw gunst hebben. U weet op dit punt hebt u hypochondrie. Werken om echte symptomen van degenen die je geest creëert.

Ja, als je focus op een pijn in uw kant, je geest zal verzinnen dat pijn in uw kant. Denk positief en wees gerust dat you\ gezond bent. Als rationalisatie doet\ ‘t werkt, toss opzij alle twijfels en zorgen op het beginsel dat ze negatieve gedachten. Tegenwicht hen met positieve gedachten.

Don\ die ‘t symptomen Online opzoeken

Ik huicheltaal\ ‘