Ischias oorzaken en oefening en home remedies voor ischias

Ischias is een van die voorwaarden dat is vaak gevonden te worden geassocieerd met pijn in de onderrug. Ischias is niet een medische aandoening op zich, maar is een indicatie van enkele andere gezondheidsprobleem zoals hernia. De term \’sciatica\’ duidt symptomen zoals pijn in de onderrug die naar de bil en been, gevoelloosheid uitstraalt en tintelingen in de benen, enz. Deze symptomen worden veroorzaakt door schade aan de Ischiaszenuw, die ontspringt in de onderrug en loopt door de achterkant van het been. Zelfs druk op deze zenuw kan deze symptomen veroorzaken. Ischias behandeling kan variëren met de onderliggende oorzaak. Maar, in sommige gevallen deze symptomen zijn gevonden te laten verdwijnen op hun eigen, zonder behandeling. Home remedies voor ischias opluchting zijn ook gevonden effectief voor sommige. Scroll naar beneden voor meer informatie over de rechtsmiddelen en ischias.Lees meer over Home Remedies voor ischias en Natuurlijke remedie voor artritis en ook bezoeken op Baba Ramdev medicijnen

Ischias oorzaken
Ischiaszenuw is de langste en breedste één zenuw in het menselijk lichaam. Een soort van irritatie of druk (of letsel) op de zenuw, in de onderrug, leidt tot symptomen die collectief worden genoemd als ischias. Dus, ischias is een indicatie van sommige gezondheidsprobleem van de lage rug en heupen. Er zijn verschillende medische voorwaarden die ischias kunnen veroorzaken, en spinale Bandscheibenvorfall is een onder hen. Anderen omvatten lumbale Spinale stenose, piriformis syndroom, spondylolisthesis, schijf degeneratieve ziekte, bekken letsel of breuk, tumor, enz.

Ten eerste hebben we herniated schijf, een voorwaarde waarin, ischias is veroorzaakt door druk op de Ischiaszenuw dankzij een uitpuilende of hernia schijf. Een hernia is een Vertebrale schijf die van de oorspronkelijke positie dankzij de externe druk die wijten zijn aan trauma te kan heeft verdreven. Zelfs constante druk veroorzaakt door spier onbalans kan leiden tot herniation van ruggegraatsschijven. Terwijl hernia een gemeenschappelijke oorzaak voor ischialgie pijn is, is het even belangrijk om op te merken dat veel mensen met deze voorwaarde, kan niet ervaren geen pijn helemaal.
Ischias kan ook worden veroorzaakt door piriformis syndroom. Meestal, de Ischiaszenuw is gevonden onder de spier, maar sommige mensen, het kan passeren de piriformis spier, die is gevonden in de buurt van het laagste deel van het ruggenmerg. In geval van een trauma of overmatig gebruik, de spier kan krijgen ingekort of spasmen, waardoor de zenuw comprimeren kan ontwikkelen. Dergelijke soort druk of irritatie kan leiden tot de set van symptomen die wordt genoemd ischias.

Spinale stenose is een medische aandoening waarbij het spinale kanaal vernauwt en comprimeert het ruggenmerg die in het draait. In geval van lumbale (onderrug) regio, krijgen de wortels Ischiaszenuw gecomprimeerd met Spinale stenose. Dit kan leiden tot verschillende medische aandoeningen (zoals hernia, bone spurs, spondylolisthesis en ontsteking) die ischias kunnen veroorzaken. Isthmic spondylolisthesis is een aandoening die optreedt wanneer een wervel over de eronder gelegen verstrijkt. Dit gebeurt wanneer de kleine bot tussen de wervels fractuur lijdt. In sommige gevallen, zou kunnen isthmic spondylolisthesis zijn aangeboren ook. Deze voorwaarde kan ook invloed hebben op de Ischiaszenuw leiden tot symptomen genoemd ischias.

Kortom, ischias oorzaken kunnen kleine of grote en dus, de behandeling ook varieert met de oorzaak. Dus, het is zeer belangrijk om de onderliggende oorzaak diagnosticeren en behandelen van hetzelfde. Terwijl in sommige gevallen, de voorwaarde is verholpen met eenvoudige medicatie (zoals pijnstillers) en oefeningen, in sommige anderen, de voorwaarde kan verdwijnen op haar eigen. In zeldzame gevallen, zou chirurgie noodzakelijk zijn geworden. Er zijn ook enkele effectieve home remedies voor ischias verlichting.

Sciatica Home Remedies
Als u op zoek bent voor sommige home remedies voor ischias, kan u gebruik maken van bepaalde soorten voedsel dat wordt beweerd dat effectief zijn voor het verlichten van de symptomen. U kunt ook proberen sommige soorten oefeningen zoals yoga en pilates. Een andere methode is om te proberen sommige alternatieve medische behandeling zoals acupunctuur, chiropractie behandeling, hypnose of ayurveda. Zelfs een goede massage kan wonderen in het verlichten van pijn voor ischias. De volgende zijn enkele van de beproefde natuurlijke behandelingen voor ischias.

* Aardappel SAP wordt gezegd te zijn zeer effectief voor het herstel van de voorwaarden zoals jicht en ischias. Degenen met ischias kunnen dit SAP, gemengd met sommige SAP selderij gebruiken. Zelfs carr