Juiste ischias oefeningen om ischias pijn te verminderen

Oefening speelt een leidende rol in de behandeling van ischias. Er zijn vele ischias oefeningen. Deze oefeningen zijn één de beste manieren van ischias behandelen. Ze speciaal te richten op de spieren in de onderrug, dijen en buik gebied. Hoewel artsen adviseren bedrust in geval van acute ischias pijn, de spieren nog steeds zwak en dit opnieuw brengt terug pijn als fysiek worden veeleisende activiteiten uitgevoerd.

Voordelen van Sciatica oefeningen

Specifiek gericht deze oefening werk omdat ze op de spieren die cruciaal zijn werken voor de ondersteuning van de rug en vermindering van de druk die Ischiaszenuw beïnvloedt. Deze oefeningen leiden tot verhoogde bloedsomloop. Dit resulteert in gezonde en soepel wervelkolom en verhoogde toevoer van zuurstof en andere vitale voedingsstoffen aan ruggengraat.

Sciatica oefenvormen

Ischias oefeningen zijn onderverdeeld in drie categorieën. Hoewel hun voornaamste doel is om pijn te verlichten, elke categorie richt zich op een specifiek aspect van Ischiaszenuw druk te verminderen, zodat de pijn kan worden verminderd. De oefening die de spieren strekken heten rekoefeningen. Oefeningen die stabiliseren en versterken van de spieren worden genoemd te stabiliseren en versterking van de oefeningen. De derde categorie van oefeningen genaamd algemene conditioning oefeningen. Deze oefeningen zijn rekken hamstrings, die zich uitstrekt van de onderrug, en de kern spieren sterk maken. Deze oefeningen specifiek gericht spieren in de romp, buik en rug. Een oefeningsregime dat de oefeningen van deze drie categorieën combineert is zeer effectief in het verminderen van ischias pijn en in het voorkomen van terugkerende.
Soms zelfs een vorm van oefening is goed genoeg om zich te ontdoen van de pijn. Nochtans, vinden dat juiste oefening en het regelmatig om zich te ontdoen van de pijn doen hangt de precieze oorzaak van de ischias. Uw ischias kan worden veroorzaakt door hernia of dit kan worden veroorzaakt door piriformis syndroom dat optreedt als gevolg van de samentrekking van piriformis spier in het gebied rond de heupen. U kunt deze spieren langzaam te verminderen contractie, de strakke spieren los en druk op Ischiaszenuw verminderen uitrekken.

Zijn er oefeningen die gericht zijn op deze gebieden om pijn te verlichten. In geval van aanzienlijke ischias pijn adviseren artsen alleen oefeningen die zijn mild in de natuur en geen ongemak veroorzaken. Liggen gevoelig, zijn proberen te raken van de borst met zowel knieën en bekken tilt de meest voorkomende oefeningen die worden voorgesteld in dit stadium. U kunt liggen op je buik met een kussen voor de ondersteuning van je heupen. Bekken tilt vereist dat u liggen op je rug, buig je knieën de buikspieren contract.

Er zijn alternatieve vormen van ischias oefeningen ook zoals Yoga. Yoga heeft vele houdingen die kunnen worden gebruikt voor verlichting van pijn ischias. Alle deze yoga houdingen houden de spieren flexibel en versterken van hen die leiden tot snellere genezing.

Oefeningen zijn een van de meest gebruikte vormen van ischias behandeling. Ze helpen veel in versterking van de spieren in de getroffen gebieden. Het is echter zeer belangrijk om te kiezen van het juiste type van ischias oefeningen op basis van de onderliggende oorzaak van de ischias in individuele gevallen. Het is altijd goed om te oefenen met zorg en niet uit te oefenen wanneer de pijn acuut is. Anders zal je eindigen verzwarende uw pijn.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u op elke vorm van oefening begint.