Morton’s neuroma behandeling tips

Morton neuroma, of interdigital neuroma, is een veel voorkomende aandoening die uitbreiding van de interdigital zenuw van de voet omvat. Het wordt geassocieerd met pijn, zwelling en/of een ontsteking van een zenuw, meestal aan de bal-van-de-voet tussen de 3e en 4e tenen. Morton neuroma is meestal van invloed op de derde intermetatarsal ruimte, maar het kan ook invloed hebben op de tweede intermetatarsal ruimte, hoewel het minder vaak doet. Het meestal in reactie op irritatie, trauma of overmatige druk. De incidentie van Morton\ van neuroma is 8 tot 10 keer hoger bij vrouwen dan bij mannen. Morton\ de Neuroma is een aandoening van de voet van een abnormale functie van de voet die leidt tot een zenuw meestal tussen de 3e en 4e metatarsale hoofden knijpen botten wordt veroorzaakt.

Compressie of irritatie van de zenuw kan leiden tot de ontwikkeling van een neuroma. Symptomen van Morton\ van Neuroma optreden vaak tijdens of na u hebben handel aanzienlijke druk op het gebied van de voorvoet, tijdens het wandelen, gestaan, springen, of sprinten. Deze voorwaarde kan ook worden veroorzaakt door schoeisel selectie. Mensen met bepaalde voet misvormingen — bunions, hamertenen, flatfeet of meer flexibele voeten — zijn op hoger risico voor het ontwikkelen van een neuroma. Andere mogelijke oorzaken zijn activiteiten die betrekking hebben op repetitieve irritatie van de bal van de voet, zoals lopen of racket sport. Een verwonding of ander type van trauma aan het gebied kan ook leiden tot een neuroma. Hoogste prevalentie van Morton\ van neuroma is gevonden bij patiënten leeftijd 15-50 jaar, maar de voorwaarde in elke ambulante patiënt kan optreden.
Veel/meeste patiënten met MN kan succesvol worden behandeld met een combinatie van gewijzigde schoen slijtage, therapie en cortison injecties invoegen. Steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), zoals ibuprofen, helpen verminderen de pijn en ontsteking. Steroïden zijn medicijnen die ontsteking verminderen. Een injectie van een corticosteroïd medicatie in het gebied van de neuroma kan verminderen pijn. In sommige gevallen, kan chirurgie nodig zijn om de verdikte weefsel te verwijderen. Dit kan helpen verlichten pijn en voet functie verbeteren. Ondersteunende schoenen om te helpen verlichten de Morton\ Neuroma pijn. Metatarsale pads dat aparte help de voet beenderen en verlichten de druk op de beknelde zenuw om pijn Morton\ de Neuroma dragen. Ondersteunende inlegzolen in uw schoenen gebruiken om te helpen bij de behandeling van de pijn van de Morton\ Neuroma.

Morton\ de Neuroma behandeling en preventie Tips

1. Massage ook helpen de Morton\ Neuroma pijn verlichten.

2. Dragen metatarsale kussentjes die helpen scheiden van de beenderen van de voet.

3. Ondersteunende inlegzolen in uw schoenen gebruiken om te helpen bij de behandeling van de pijn van de Morton\ Neuroma.

4. Draag ondersteunende schoenen om te helpen verlichten de Morton\ Neuroma pijn.

5. Vermijd slecht passende schoenen. Het dragen van schoenen met een breed teen vak.

6. Draag Sandalen maar Vermijd hoge hakken.