Natuurlijke therapieën voor anti seizoen – overwegen lymfedrainage en lymfe decongestivum therapie in Sint-petersburg, fl 33702

Er is hoop voor de seizoensgebonden en jaar door allergielijder.  It\ van een moeilijke tijd toen geel stuifmeel heeft geschilderd onze auto’s, portieken, trottoirs en opritten geel.  Als een seizoensgebonden allergielijder, I\ heb reine te komen met de tijd toen mijn ogen zijn jeukende en mijn neus is pijnlijk en kriebel.  Als een natuurgeneeskundige en lymfe therapie specialist, ik routinematig gebruik en adviseren lymfatische therapie voor mijn cliënten die belangrijke anti flair hebben ups.

I\ wil je vertellen een beetje over het lymfestelsel en net hoe het kan allergieën verminderen en minimaliseren van de inflammatoire respons die nasale benauwdheid, slijm, niezen en post nasale infuus produceert.

Wat is het lymfestelsel?

Het is een complex netwerk van leidingen en vaartuigen die witte bloedcellen en antilichamen naar uw organen en weefsels overbrengen. Deze cellen en antilichamen arm uw immuunsysteem en helpen uw lichaam tegen infecties. In tegenstelling tot de bloedsomloop, die gebruik maakt van het hart pomp bloed naar vitale organen en weefsels, moet de lymfesysteem vertrouwen op honderden gespierde eenheden, uw bewegingen van het lichaam, en water inname tot de lymfe doorlopen de vaartuigen. Normale lymfe beweging in het lichaam kan worden verminderd door stress, vermoeidheid, inactiviteit, koude temperaturen, infectie, chemische of levensmiddelen additieven, zelfs one\ van leeftijd en erfelijkheid.

Hoe helpt lymfedrainage massage verlichten van allergieën?

Dit is waar de lymfedrainage therapie in spel komt. It\ is in feite een soort holistische therapie dat uw lymfestelsel een \”tune up. geeft \” door het handmatig stimuleren de groeiende stroom van lymfatische vloeistof, het kan blazen uw immuunsysteem en sweep schadelijke gifstoffen.

Met behulp van zeer lichte ritmische vibrationele massage om verkeer en lymfatische stroom te verhogen, lymfedrainage therapie concentreert zich op specifieke lymfeklieren onder de kaaklijn. De belangrijkste lymfeklieren voor facelift massage zijn erwt grootte en onder de onderkaak. Tijdens een gezicht therapie, spieren zijn \”pre-warmed\” en de lymfklieren gestimuleerd om te openen en het verbeteren van de bloedsomloop en lymfatische stroom. Een geschoolde therapeut zal gebruiken zijn of haar handen te voelen de body\ de lymfatische ritme, richting, diepte en kwaliteit. Dit helpt de therapeut beoordelen de algehele lymfatische circulatie en de beste manier om drain stagnerende vloeistoffen.

Waarom moet ik proberen lymfedrainage therapie?

Lymfedrainage kunnen nuttig zijn bij het aanpakken van een brede waaier van voorwaarden. Het kan verminderen vermoeidheid, menstruele krampen, cellulitis en waterretentie, zelfs sinusitis en allergie hayfever. Wanneer een hayfever lijdt, gaat van het body\ immuunsysteem in een hogere versnelling als het over op pollen, schimmel sporen of andere vreemde indringers reageert. Het resultaat is irritatie en ontsteking van de sinussen. Lymfedrainage massage door te onttrekken sinus kan verlichten deze symptomen hayfever.

Hoe lymfedrainage allergiesymptomen zoals congestie, druk en slijm verminderen?

Voor mensen die lijden van sinus infecties, kunnen lymfedrainage procedures veel van deze congestieve materiaal uit rond het gezicht gebied verwijderen. Hierdoor de body\ van eigen genezing systeem om te doen wat het is bedoeld om te doen.