Neurose symptomen – de veiligste en beste behandeling voor u

Een neurose heeft verschillende kenmerken, afhankelijk van de psychologische type van elk. Hier is een lijst met alleen de fundamentele algemene symptomen:

1 – De persoon wordt wantrouwend en is van mening iedereen een mogelijk vijand.
2 – De persoon wordt ook geïnteresseerd in de andere people\ advies over hen.
3 – De aanvaarding van een absurde oplossing voor een probleem, een geheime oplossing die de persoon weet dat kan worden beschouwd als crazy en dit is waarom ze nooit aan iedereen onthullen.
4 – Insatisfaction, verveling – niets kan hen alstublieft.
5 – Arbeidsongeschiktheid van concentratie en repetitieve gedachten die rond de dezelfde feiten en ervaringen, zonder onderbreking draaien.
6 – Twijfels die nooit kunnen worden geëlimineerd start martelen de persoon voortdurend: de persoon niet vertrouwen hun eigen oordeel over iets.

Een neurose begint verschijnen in het menselijke gedrag wanneer de persoon heeft een trauma dat depressie en wanhoop lokt.

De mens heeft een wild en primitieve geweten en een menselijk geweten. Het wild geweten (anti-conscience) is een gewelddadige en kwaad en het voortdurend probeert te vernietigen de menselijke kant van het geweten dat de controles zijn gedrag, zodat het zal de leiding hebben en terreur overal verspreid.
De anti-conscience is demoniac want het is het resultaat van de ongeorganiseerd ontwikkeling van het eerste geweten dat werd gevormd door het toeval, vele miljarden of jaren geleden. Het werd volledig ongevoelig en wreed, vinden plezier met pijn en kalmerende neer met terreur, sinds het kon alleen terreur in leven ervaring, omdat het niet geluk kon vinden. In om gelukkig te zijn moet de live geweten wijsheid, maar de eerste geweten was volledig onwetend en woonde voortdurend om fouten te maken.

Dit is de wetenschappelijke verklaring voor het bestaan van een monster in de menselijke psyche en de geest. Dit monster provoceert gekte naar de menselijke kant en haar eerste manifestatie gebeurt in de vorm van een neurose.

Dus, als iets zeer slecht en zeer droevig is er gebeurd met u, bent u de perfecte slachtoffer voor de anti-conscience. Je moet vechten tegen de overheersing en temmen dit gedeelte van je hersenen met de begeleiding die u in uw dromen van het verstandig onbewuste geest die de werking van uw lichaam en leven proberen ontvangt regelt te beschermen u tegen uw wild side.

Ik vereenvoudigd zeer veel van de wetenschappelijke methode van droominterpretatie dat je de sleutel naar een superieure niveau van kennis geeft. You\ zult beseffen dat het verstandig onbewuste geest dat uw dromen produceert is de beste arts die u kon ooit vinden.

Als u een trauma hebben en je ook triest en bang bent, don\’t vertrouwen uw eigen ideeën wanneer het proberen een oplossing te vinden voor uw problemen, omdat deze ideeën zijn suggesties die afkomstig zijn van de anti-conscience in een gecamoufleerde vorm.

Start uw dromen opschrijven en leren hoe hun mysterieuze berichten (die moeten worden verborgen voor de gevaarlijke anti-conscience) te vertalen zodat u uw neurose na de richtingen die u ontvangt, zonder het gaan overal en zonder een arts te betalen voor het leven kan overwinnen.

De wetenschappelijke methode van droominterpretatie is pure psychotherapie en het bespaart iedereen zonder uitzonderingen als de persoon juist de begeleiding in de droom berichten ontvangen volgt. Dit is een behandeling die alleen vandaag zo gemakkelijk beschikbaar zijn voor u, dankzij de ontdekking van het bestaan van de wilde kant van het menselijk geweten op 1989 kunnen; een ontdekking die de afbeelding volledig veranderd hadden we over de menselijke natuur en de menselijke geest.