Niet-kleincellige longkanker kanker levensverwachting

SCLC rekeningen voor ongeveer 20% van de longkankerziekten alle.Niet kleine cel longkanker levensverwachting Het is vaak genoemd haver cel carcinoom, omdat de kleine cellen van de Long een vergelijkbaar uiterlijk haver hebben. SCLC ontwikkelt wanneer er een snelle en onbeheersbare groei in de kleine cellen van de Long die uiteindelijk leidt is tot de vorming van een kwaadaardige (kanker) tumor. In dit artikel zal ik bespreken vier risicofactoren die aan de ontwikkeling van deze vorm van kanker bijdragen kunnen.

1) Roken:-tabaksrook is de belangrijkste risicofactor voor alle soorten longkanker. Het is sterk verbonden met SCLC en wordt verondersteld te zijn verantwoordelijk voor meer dan 90% van de gevallen. Zelfs als u rook niet kan persoonlijk zijn rond anderen dat doen aanzienlijk verhogen uw risico om deze vorm van kanker.

De reden dat tabaksrook dergelijke een sterke risicofactor voor SCLC is is dat het is vol van kankerverwekkende stoffen (kanker veroorzaken stoffen). Volgens Cancer Research UK kan tabaksrook bevatten maximaal 70 verschillende carcinogenen. Deze kankerverwekkende stoffen zijn wetenschappelijk bewezen om DNA schade en belangrijke genen die dan leiden uw body\ de cellen tot kunnen te vermenigvuldigen in een snelle en oncontroleerbare manier wijzigen. Als je tabaksrook (hetzij rechtstreeks via een sigaret of indirect via tweedehands rook inademt) Ga deze kankerverwekkende stoffen direct naar je longen sterk verbeteren het risico van longkanker en SCLC ontwikkelen.

2) URANIUM:-blootstelling aan uranium is gedacht om te verhogen uw risico van het ontwikkelen van alle soorten longkanker. Nochtans, is het meest sterk verbonden met de ontwikkeling van SCLC. Een combinatie van uranium blootstelling en blootstelling aan tabaksrook verhoogt uw kans op het ontwikkelen van SCLC nog verder.

Long kanker geheimen onthuld Klik hier

De reden uranium verhogingen uw risico van aanbestedende SCLC die Uraniumertsen is zijn radioactief. Radon (een gas dat wordt gemaakt wanneer uranium breekt) is ook hoog radioactief. Onderzoek heeft aangetoond dat langdurige blootstelling aan radioactieve materialen kanker kan veroorzaken. Wanneer mensen worden blootgesteld aan uranium is het vaak geïnhaleerd wat betekent dat het radioactieve materiaal rechtstreeks naar de longen worden vervoerd. Deze radioactieve materialen kunnen dan leiden tot een kankerachtige groei in de kleine cellen van de longen.

3) Asbest:-asbest is sterk gekoppeld met een zeldzame vorm van kanker mesothelioom genoemd. Het heeft echter ook met waardoor het risico voor andere soorten longkanker met inbegrip van SCLC zijn gekoppeld. Blootstelling aan asbest gecombineerd met tabaksrook sterk verhoogt uw risico op kleincellige longkanker kanker.

De reden asbest verhoogt uw kans op het ontwikkelen van SCLC is dat wanneer het wordt verstoord zeer fijne vezels worden vrijgegeven. Deze vezels irriteren de body\ van cellen en kunnen leiden tot de ontwikkeling van kanker. Als ze worden ingediend in de kleine cellen van de Long kunnen zij de ontwikkeling van SCLC stimuleren.

4) Armen dieet:-volgens Cancer Research UK krijgen niet genoeg groenten en fruit in je dieet kan verhogen uw risico van het ontwikkelen van SCLC. De reden hiervoor is dat zowel fruit en groenten zijn een rijke bron van vitaminen, anti-oxidanten en andere chemische stoffen die voorkomen dat celbeschadiging. Als u hebben een tekort in een van deze kunnen dan de kleine cellen van uw longen zijn meer vatbaar voor kanker.

SCLC is geen aangename voorwaarde. Echter, in tegenstelling tot vele andere soorten kanker waar de risicofactoren onduidelijk zijn, SCLC heeft een aantal zeer duidelijke risicofactoren. In het bijzonder roken is wetenschappelijk bewezen om beduidend te verhogen uw kankerrisico kleincellige longkanker. U kunt een directe invloed hebben op uw kansen op het krijgen van deze vorm van kanker. Ik hoop dat dit artikel u zien dat heeft geholpen.

Terwijl elke bedoeling geboekt te maken van dit artikel, nauwkeurig en informatief, is het bedoeld voor algemene informatie alleen. Kleincellige longkanker is een zeer ernstige, levensgevaarlijke voorwaarde en u moet bespreken eventuele twijfels, behandelingen of veranderingen in levensstijl volledig met uw arts.

long kanker behandeling doorbraken Klik hier