Pancreatic kanker na chronische pancreatitis

Pancreatic kanker is de vierde belangrijkste doodsoorzaak kanker in de Verenigde Staten.

Justitie Ruth Bader Ginsburg keerde terug naar de bank-Hooggerechtshof drie weken na de operatie voor alvleesklierkanker. Ginsburg, die 75 is, werd gediagnosticeerd met kanker van de alvleesklier in het begin van dit februari en chirurgen verwijderd een kleine tumor die niet had verspreid. Experts zeggen dat ze heeft een goede kans op herstel.

De meeste Amerikanen willen Justitie Ruth Ginsburg goede gezondheid, maar wat kwam voor de geest van de volkeren, vooral mensen met chronische pancreatitis, wanneer ze dit nieuws lezen?  \”Thanks God, het is niet me\”, \”What kan ik doen om te voorkomen dat? \”

Mensen die chronische pancreatitis zijn op een hoger risico om pancreatic kanker te ontwikkelen. Integendeel, kan verbetering van de gezondheid van de alvleesklier helpen voorkomen dat pancreatic kanker te ontwikkelen.

De kettingreactie: gezonde alvleesklier, acute pancreatitis, chronische pancreatitis, alvleesklierkanker, kunnen echt vertragen door leven stijl wijzigen en het gebruik van alternatieve geneeskunde.

De alvleesklier is een klier die zich achter de maag bevindt. Het is omringd door de lever, maag, galblaas en twaalfvingerige darm (dunne darm). De alvleesklier heeft twee belangrijkste functies. Een is het produceren van pancreassap moest maagzuren te neutraliseren en breken van voedsel. De tweede is het produceren van hormonen, zoals insuline, die het niveau van glucose in het bloed regelt.

Alvleesklierkanker treedt op wanneer de abnormale, kanker cellen groeien in de weefsels van de alvleesklier voornamelijk in de leidingen die pancreatic sappen voeren. Ongeveer 80% van de alvleesklier kanker optreden in de \”head\” van de alvleesklier. Dit is het gebied waar de Galgang fuseert de ductus pancreaticus dat de Pancreassap met spijsvertering enzymen uit de alvleesklier om de twaalfvingerige darm draagt. Mix secretie van gal en Pancreassap gaat via de opening met een klep spieren.

Spasm of verstopping van deze klep kan back-up van de Pancreassap en toenemende druk binnen de ductus pancreaticus. Gevangen in de alvleesklier spijsverteringsenzymen start om te verteren hun eigen pancreatic cellen veroorzaakt congestie, ontsteking, pijn, cysten en uiteindelijk dood van alvleesklier weefsel of pancreatic kanker.

Het hele idee om mensen te helpen met chronische pancreatitis is \”open de gates\”, ontdoen van de blokkades in de juiste verplaatsen van de gal en Pancreassap, back-up van de Pancreassap verwijderen. Wat deze manier om te lager risico van pancreatic kanker kan helpen?

  • Acupunctuur kunt openen passages en kleppen, de functie van de lever, de galblaas en de alvleesklier te normaliseren. Acupunctuur verbetert microcirculatie en immuniteit, vermindert pijn en congestie.
  • Goede organische helende dieet vermindert innerlijke toxiciteit en irritatie van de pancreas.
  • Kruiden hebben een lange geschiedenis van het gebruik van in mensen met alvleesklier problemen.
  • Nutritional supplementen kan verminderen oxidatieve stress, ontsteking, pijn.
  • Drinken van mineraalwater voorbereiding van de thermische voorjaar zout Karlovy Vary genezing kunnen daling aciditeit, daling van de congestie en de alvleesklier juice\ back-up.
  • Regelmatige oefeningen, Chiropractie manipulaties en punt massage.
  • Voorkomen van roken, stoppen met het drinken van alcohol met behulp van hypnose, acupunctuur, enz.
  • Lichaam zuiveringen.
  • Restauratie van vriendelijke darmflora met behulp van Colon hydrotherapie en probiotica.

Alvleesklierkanker is gemakkelijk te voorkomen dan behandelen, met name in predisposal mensen. Natuurlijk, is vroegtijdige opsporing van kanker net zo belangrijk als ooit.

De informatie op dit artikel is voor informatieve, educatieve doeleinden alleen gepresenteerd. Het is niet bedoeld als een vervanging voor de diagnose, behandeling en advies van een gekwalificeerde professionele licentie.