Prostaat uitbreiding en vette lever beheerd via ayurveda

Prostaat uitbreiding en vette lever beheerd via Ayurveda

Ayurveda raakt de fundamentele pathologieën en kijkt naar de totale correctie van de inwendige organen, deze prodigy van beheer van de gezondheidszorg kan niet beter dan dit geval met meerdere bevindingen buffet prostaat uitbreiding, Diabettis, mellitus, vetzuren degeneratie van lever en degeneratieve wijzigingen op meerdere niveaus van hout schijf worden geïllustreerd.

Uma Sankar Tripathi, een man van 61 jaar, gerapporteerd met pijn in de lage rug met straling in zowel lagere benen en verergering in naar voren buigen. Hij heeft ook gemeld voor indigestie, opgeblazen gevoel en slechte eetlust.Voorts hij gemeld voor een verhoogde frequentie maar verminderde hoeveelheid micturition tijdens de nacht. Hij was voor zijn klachten grondig onderzocht en geopenbaard aan volgende bevindingen op verschillende onderzoeken

1. MRI Lumbo-sacrale wervelkolom (25.07.07)

Toont degeneratieve wijzigingen in hout wervelkolom met facet gezamenlijke artropathie, ligament flavum hypertrofie, schijf degeneratie en herniation op L4-L5 niveau met vernauwing van neurale foramen op dit niveau.

2. USG hele abdomen(26.11.07)

Milde hepatomegally en vette lever rang 2 met cholelithiasis en cholecystitis. Prostaat uitbreiding wt 38 Gms.

3. Bloed suiker vasten .212mg/dl en PP325 mg/dl

Een 6 maanden behandelingsplan met een combinatie van yoga, Ayurveda en voeding beheer heeft geleid tot enkele nooit tevoren verbeteringen.De prostaat grootte is gereduceerd tot een aanzienlijke laag op 29.6gms, vette lever genezen en lage rugpijn tot een minimum beperkt. Zijn bloed suiker bleek ook naar normaal met 113 mg /dl vasten en 178 mg/dl als PP niveaus.

Het belangrijkste deel van het beheer was om te weten dat zijn verbeteringen waren stabiel en werd zonder enig gebruik van de moderne geneeskunde (behalve voor de tijd ging hij naar zijn galblaas steen voor chirurgie)

Deze draagtas is een eye opener en blijkt dat de meeste van onze ziekten goed zonder een onderbreking in de moderne geneeskunde gewoon door het veranderen van een paar dingen in ons leven en met kleine toevoeging van bewaakte Ayurvedisch interventies kan worden behandeld.

Voor meer details:

Oproep: 0091-94150-22955

Mail to:rastogisanjeev@rediffmail.com

Meld u aan to:bmcrcayurveda.com

Bereiken op:

BMCRC

Vatsala ziekenhuis, Tulsi Das Marg, Lucknow-226004

India