ReSound van bluetooth alera hoorzitting steun – Maak je klaar om ware draadloze ervaring

ReSound is gestart met haar nieuwe Alera hoorzitting steun, en in vergelijking met andere fabrikanten zoals Phonak en Siemens, they\ bent tot een laat beginnen.

Maar is het wachten waard? Wij vinden dat het heeft. ReSound heeft gedaan weg met enkele van de kernkwesties van gehoorapparaat draadloze technologie. Door over te schakelen naar een systeem van 2,4 GHz, Resound heeft kunnen nemen van de tijdvertraging naar een onzichtbare 20ms (1/50 van een seconde). In concurrerende producten is de vertragingstijd van de draadloze transmissie veel hoger, waardoor een afleidende echo in situaties zoals het luisteren naar uw televisie via de draadloze modus.

Bovendien, vereist Resound\ de Alera het gebruik van een lichaam versleten apparaat voor verzending naar de hoorzitting steun. Bijvoorbeeld, de Alera\ van Resound verenigen TV streamer stekkers in uw tv en streams het signaal rechtstreeks aan uw gehoorapparaten uit maximaal 23 meter afstand.

De Resound verenigen telefoon Clip is een weinig verschillend verhaal; Hoewel het is krachtig genoeg om het overbrengen uit je zak, bevat het de mic, die u kunt clip het op als een revers, of houden het in je hand als een mobiele telefoon. Maar dat shouldn\’t u stopt van het in uw zak uitglijden en luisteren naar uw favoriete album opgeslagen op uw mobiele telefoon. Hallo draadloze oordopjes.

Als youve op zoek naar de beste plek om te gaan krijgen advies over alle aspecten van gehoorapparaten zoek dan niet verder. Niet alleen publiceren wij het meest concurrerende prijzen rond, maar we kunnen u in contact brengen met de juiste persoon om lokaal te bieden uitstekende service en nazorg. Net vandaag ga naar hearingaidsdelhi.com of Bel 0091 9810074489 (New Delhi, India)

Welkom bij Center voor gehoorapparaten

Centrum voor gehoorapparaten is de marktleider op het gebied van aangepaste gehoorapparaten, volledige oor check-up voor goede audio perceptie, gehoorapparaat accessoires, alle soorten diensten van gehoorapparaten en fittingen. We gebruiken ultramoderne gehoorapparaat technologieën en stijl te leveren gepersonaliseerde en ware High-Definition hoorzitting en comfort. Wij verkopen alle grote merken van gehoorapparaten en hun bijbehorende batterijen en toebehoren; We hebben professionele audiologen voor het controleren van uw gehoorverlies en vroege stadia van hoorzittingsproblemen opsporen. Wij behandelen in alle soorten en grote merken zoals Phonak, Siemens Widex, ReSound, Starkey, Barnafone, Oticon, Alpen en Unitron.

Centrum voor gehoorapparaten biedt zorg met gehoorapparaten aan kleinhandelsprijzen stopcontact. We zijn er trots op een van de enige bedrijven die transparante prijzen.

Contactgegevens:

Sandeep Malhautra

E-32, Hauz Khas markt

New Delhi – 110016, INDIA

Mobiel: +91 9810074489