Symptomen en behandeling van pan sinusitis

Voor degenen onder u die zijn verbaasd over een diagnose van sinusitis pan, kan het helpen om te beseffen wat dit precies betekent. Het is de ontsteking en irritatie van alle bijholten aan één of beide zijden van uw sinus Holten, die in je hoofd.

Bijholten zijn de ruimten die gevuld met lucht die in overeenstemming met de neusholten en bevinden zich in het gezicht gebieden evenals delen van de schedel. Er zijn in principe vier belangrijkste neusbijholten sinus holtes die kunnen worden ontstoken, waardoor de pan sinusitis voorwaarde. Gemiddeld, wanneer iemand een sinus-infectie krijgt, misschien een of twee sinus Holten ondervinden in plaats van alle van hen als met pan sinusitis.

Om te begrijpen waarom pan sinusitis veel ernstiger kan zijn, moet u eerst begrijpen waar van deze bijholten zich bevinden. Er zijn vier fundamentele groepen van deze bijholten: frontale, ethmoid, maxillaire en sphenoid. Met de frontale sinussen zijn deze meestal over de ogen achter het voorhoofd. De maxillaire sinussen zijn te vinden onder de ogen en achter de jukbeenderen.

De ethmoid sinussen omvatten een zeer klein gebied tussen de neus en ogen en bevinden zich meestal in het zeefbeen. De sphenoid sinussen zijn ondergebracht in het wiggenbeen die gelegen in het midden van de basis van de schedel en net onder de hypofyse is. Aangezien deze vier belangrijkste locaties omvatten kan vrij een beetje van het hoofd, een infectie gelet op al deze gebieden goed zijn voor waarom pan sinusitis worden ellendig voor u, kunt als u aan het lijdt.

Diagnose en behandeling van chronische Sinus infecties
Als u ooit een sinus-infectie hebben ervaren, weet u dat de pijn, druk en vermoeidheid kunnen ernstig genoeg zijn om te krijgen in de weg van de dagelijkse activiteiten. Meeste sinus infectie lijders zullen kunnen vinden verlichting in een kwestie van dagen of weken, maar overwegen die ongemakkelijk symptomen voor twaalf weken of meer tegelijk te behandelen. Dat is precies wat er gebeurt als u een chronische sinus-infectie. Omdat deze symptomen hebben de neiging om te hangen voor zeer lange periodes van tijd, kan een chronische sinus infectie beïnvloeden de kwaliteit van je leven. Door is dit, het daarom belangrijk om te begrijpen hoe herkent een chronische sinus-infectie, zodat u met uw arts werken kunt bij het vinden van de meest effectieve behandelingsoptie voor je.

Symptomen van chronische Sinus infecties

De symptomen van een chronische sinus infectie zijn bijna vergelijkbaar met die van een acute infectie, behalve dat de symptomen de neiging om langer en reageer niet op behandelingen zo gemakkelijk. Het is ook ongebruikelijk om te draaien van een koorts met een chronische sinus-infectie, hoewel veel mensen met de acute verscheidenheid van infectie doen. Andere voorkomende symptomen bevat pijn of druk in het gezicht rond de sinus Holten, een dikke groene of gele afscheiding uit de neus, ademhalingsproblemen via de neus en vermoeidheid. U kan ook opgemaakt met van minder voorkomende symptomen, zoals slechte adem, tanden of kaak pijn en een earache. Deze symptomen kunnen variëren en zijn afhankelijk van de specifieke sinussen die betrokken zijn, dus het is een goed idee om te controleren met uw arts zelfs als u don\’t al van de klassieke symptomen van een infectie.

Kenmerken van Diffuse Sinusitis

Sinus problemen hebben oorzaak ellende voor miljoenen mensen elk jaar en elke persoon heeft meestal een andere reden voor het ontwikkelen van dit probleem. Acute sinusitis is de naam voor een karakteristiek sinus infectie die weg meestal met een ronde van antibiotica en met het gebruik van decongestiva of anti-inflammatoire geneesmiddelen gaat. Niettemin, wanneer een persoon diffuse sinusitis heeft, ze hebben een veel dieper probleem dat meer dan alleen recept medicijnen vereist.

Acute Sinusitis versus Diffuse Sinusitis

Met acute sinusitis, zul je waarschijnlijk pijn in de sinus holtes die bevinden zich meestal in het gezicht gebied zoals achter de ogen en je zou zelfs ervaring tand pijn. Voor sommige reden heeft een infectie ontwikkelen en voorkomen goede drainage van de sinus Holten, maken een opbouw van vloeistoffen (slijm) die werd besmet. Gelukkig, antibiotica gewoonlijk helpen bij de behandeling van acute sinusitis, in tegenstelling tot in het geval van diffuse sinusitis.

Vaak, een andere onderliggende oorzaak is het probleem in deze gevallen en helaas, het is pas na veel leed en trial and error van behandelingen dat de voorwaarde is gediagnosticeerd. Wanneer CT-scans zijn gedaan, meestal diffuse sinusitis duidelijk kan worden gezien en kan worden veroorzaakt door dergelijke misvormingen als poliepen of abnormale gezwellen in de sinus Holten. Dit zal leiden tot een verdikking van de mucosal membranen langs nasale doorgangen en sinussen en is de belangrijkste reden waarom diffuse sinusitis niet vaak behandelbare door medicatie alleen is.