Vaginale puistje- nog een andere vrouwelijke zorg

Hoe pijnlijk! Een dag je er neerkijken en zie paar hobbels. Wat zijn ze? Zijn deze genitale wratten? Zijn deze gewoon de puistjes en niets anders? Vóór de sluiting van om het even wat is het beter om te houden in gedachten dat de vagina is bedekt met de huid. Min of meer hetzelfde huid zoals we op ons gezicht hebben. Zo is de kans voor acne breakout op de vaginale gebied zijn even er.

Meesten van ons denken dat gezicht de enige is en de juiste plaats voor de acne breakout. Ze zijn verkeerd. Als waar ooit er een haar-follikel is zijn er de kansen voor acne breakout. En de haarfollikels op vagina zijn normaal gesproken meer dan op het gezicht. Acne wordt veroorzaakt door de verstopte poriën van de haarfollikels en get verergeren door een bacteriële infectie in het. We moeten dus voor de behandeling van de huid met de grootste zorg waar er haarzakjes zijn om te voorkomen dat deze acne breakout.

Het feit is dat er meer kans op acne breakout op de genitale gebied dan ergens anders. De reden hiervoor is, ervaringen dit lichaam gebied meer warmte en zweten en bacteriële groei. Dit gebied vereist ook meer netheid. Gebruik van meer smeermiddelen en buitensporige oliën ook vergroot de kans dat genitale puistjes.

Voordat springen op tot een conclusie is het beter om duidelijke dat u niet een seksueel overdraagbare ziekte lijden. Als de weergave van genitale wratten zijn herpes en vaginale puistjes niet zeer verschillend.

Na het bereiken van tot de conclusie dat de hobbels u hebben vaginale puistje, moet u dat gebied schoon en droog houden. Vochtige en vuile huid bevordert de groei van bacteriën. Vergeet niet! pas een over de toonbank acne product niet op deze vaginale puistjes.

Volg deze links – < een doel = \ “_new\” rel = \ “nofollow\” onclick=\”javascript:_gaq.push ([\'_trackPageview\', \'/outgoing/article_exit_link/1537899\']);\” href=\”acnenaturalremedies.com\” > vaginale puistjes </a> en < een doel = \ “_new\” rel = \ “nofollow\” onclick=\”javascript:_gaq.push ([\'_trackPageview\', \'/outgoing/article_exit_link/1537899\']);\” href=\”http://acnecareinfo.blogspot.com\” > acnebehandeling </a> en krijg een magische natuurlijke tip om te genezen overnachten vaginale puistjes.