Waarom mijn hoofdhuid itch terwijl mijn haar is vallen?

Ik schrijf vaak over kwesties van de hoofdhuid en haren. Gisteren kreeg ik een e-mail van iemand die vroeg me als hun haaruitval kan worden gerelateerd aan hun hoofdhuid jeukende, pijnlijke of als een veroorzaakt of de andere bijgedragen.  I\ zal proberen uit te leggen dat gaat in het antwoord op die vraag in het volgende artikel.

Wat was er eerst – het verlies van het haar of de hoofdhuid problemen?:It\ de eigenlijk relatief vaak voor grote hoeveelheden van haaruitval en afwerpende bij te dragen tot de hoofdhuid problemen.  In veel gevallen van telogene effluvium of te (verliezen meer dan 100 haren per dag gedurende een beduidende periode van tijd, meestal veroorzaakt door veranderingen in uw lichaam zoals starten of stoppen van de medicatie of ziekte), kan de handeling van veel haren te gaan op de rustfase en wordt geëxtraheerd / getrapt van de hoofdhuid veroorzaken veel van ontsteking en irritatie.  Dit kan alleen leiden tot jeuk en pijn.  En, wanneer veel haren probeert te regrow vervolgens in een keer, dit ook kan veroorzaken jeuk.  De wetenschappelijke naam hiervoor is \”burning hoofdhuid syndroom, \” maar zelfs dermatologen oneens zijn over wat veroorzaakt.

Sommigen denken dat het is een fysieke reactie op de veranderingen / rust fase van vele haarfollikels in een keer, maar I\ heb sommige artsen om me te suggereren dat het psychologische, als gevolg van de stress van het gaan door TE of haar verlies. Wat de oorzaak, ik ken eerste hand dat dit is zeer reëel en kunnen zeer verontrustend zijn als u het ondervindt.

Hoofdhuid problemen dat oorzaak haaruitval:Met dat gezegd, zijn er sommige hoofdhuid problemen die gebeuren voordat de haaruitval en zijn vaak de oorzaak van de vergieten en verlies.  Deze voorwaarden kunnen meestal worden onderverdeeld in littekens alopecia (waaronder aandoeningen zoals folliculitis decalvans en korstmossen planopilaris) en ernstige hoofdhuid aandoeningen zoals psoriasis, tinea capitis en seborrhoeic dermatitis. Bacteriële of gist infecties van de hoofdhuid kunnen ook leiden tot ontsteking en haar verlies.

Met littekens bedekken alopecia is meestal erg moeilijk te negeren. Er is over het algemeen schalen, plaque, zeer merkbaar roodheid en vaak met patroon verlies rond de wound(s).  De niet-littekens hoofdhuid voorwaarden kunnen presenteren met meer diffuus of over alle verlies en kunnen moeilijker om ter plaatse (hoewel je je voelt het probleem, zelfs als u don\’t zien.)

Ontsteking Is de gemeenschappelijke noemer:  In gevallen van littekens alopecia, is meestal een arts nodig.  Maar, soms gevallen van TE of telogene effluvium en passerende seizoensgebonden hoofdhuid problemen betekenen wachten het uit, stoppen de trigger dat de oorzaak is, en / of helpen te verminderen de ontsteking en irritatie tijdens het wachten voor de behandelingen om te werken.  Er zijn veel natuurlijke ingrediënten die goed voor dit werken.  Sommige hebben anti-bacteriële eigenschappen ook. Voorbeelden zijn tea tree olie, emoe olie, lavendel en cederhout.  It\ is belangrijk om deze correct werken wel omdat ze meestal moeten worden verdund, gedraaid en geplaatst met drager oliën zowel effectieve en om te voorkomen dat build up en follikel verstoppingen.

Hoe weet ik dit alles? Omdat ik het leefde. Ik wist absoluut dat 100 haren per dag niet normaal voor mij (hoewel ik vaak binnenberging veel meer dan dat) In mijn zoektocht om te eindigen mijn haarverlies, keek ik mijn triggers, mijn ijzer mijn schildklier, mijn bijnieren, mijn hormonen en gezondheid van mijn scalp\ in mijn zoektocht om te eindigen de nachtmerrie. Het was een lange, harde, frustrerend reis die alle maar vergaan mijn gevoel van eigenwaarde, maar ik eindelijk iets dat heel wat geholpen. U kunt lezen mijn zeer persoonlijk verhaal op http://stop-hair-loss-in-women.com/