Wat doe je over een dubbele kin?

Hebben u ooit gekeken naar jezelf in een foto en vroeg zich af waar dat slappe ding onder uw kin vandaan? Wanneer het zelf hechten aan je gezicht anders aantrekkelijk en maken de mensen opmerking over hoe you\ heb opgedaan gewicht? Ja, het gebeurt aan iedereen! Zelfs die magere modellen die u op de glanzende pagina’s van schoonheid tijdschriften bijna altijd ziet eindigen probeert te verbergen hun dubbele-kin met coltrui truien of funky kettingen. Dus, wat doe je over een dubbele kin? Natuurlijk, men begint met de eerste stap: proberen te wensen het weg; maar wanneer dat doet\ ‘t werkt (en het zal nooit!), hier zijn een paar tips om te helpen u terug naar de scherpe en lean gezicht u eenmaal erkend als uw eigen.

Het ding over een dubbele kin is het isn\’t zo gemakkelijk om zich te ontdoen van als van zeggen, uw dijen of buik vet. En het kan vrij frustrerend voor iemand die met succes weet te verliezen 20 kg van zijn benen en nog vindt dat vervelend huid nog steeds opknoping er onder zijn kaak krijgen. De redenen voor uw dubbele kin genetische kunnen zijn, dat wil zeggen als een van uw voorouders sport een baard te verbergen zijn dubbele-kin, kansen zijn u zou kunnen eindigen met te nemen de dezelfde stijl verklaring ook! Natuurlijk kan men krijgen onderkinnen zelfs zonder dat het in hun genen. Als u regelmatig te veel eten of als je gelaatsspieren opwaarts buitensporig losraken, u kon vallen ten prooi aan de pest onderkin ook!

Dat brengt weer op de vraag: wat doe je over een dubbele kin? Nou, om te beginnen moet u aan te pakken als een apart probleem helemaal. Uw bench-presses en joggen niet zal helpen bij het wegwerken van dit kleine stukje van de huid. U moet oefenen uw platysma spier, die de spier in principe verantwoordelijk voor uw vermogen is om uw kaken, mond en nek. Deze spier begint uit onder je kin en strekt zich uit tot aan je nek. En de meest effectieve manier van de uitoefening van dit is door het doen van \”platysma-stretches\”!

Variaties van de dezelfde fundamentele stretch zal helpen bij het re-tightening van de spier en het voorkomen van voortijdige onderkinnen-: scherpen uw kaken als u outstretch je mond en laat het hangen. Proberen te trekken van uw mond naar jezelf, zonder het verplaatsen van uw hoofd of nek, alsof you\ proberen te raken uw nek met uw lower jaw. Houden voor ongeveer vijf seconden en langzaam weer shut your mouth. Herhaal deze oefening en haar varianten zoals u ongeveer tien keer uitkomt op andere dagen of ten minste, drie tot vijf keer per week.

Kauwgom (zorg ervoor dat it\ de suiker-vrije als you\ bent diabetische) en het uitvoeren van nek rotatie oefeningen moeten ook helpen. Ontdek wat het beste voor u werkt en zorg ervoor dat u volgt de oefening regelmatig routering. Eet gezond en vermijden binging bij dinerpartijen! Natuurlijk, als je ouder wordt, krijgt uiteindelijk u een dubbele kin. Maar, als je volg deze tips, tegen de tijd dat je krijgt een: u zult een leuke oude grootouder en het zal bij u past! Tot dan, u eindelijk het antwoord weten op: \”what u over een dubbele kin! \”