Wat zijn de oorzaken scar tissue

SCAR tissue vormen meestal in de spieren, pezen, gewrichtsbanden, fascia en gewrichten. Deze dood fibrotische weefsels kunnen ook worden opgeroepen een hechting.
Herhaalde motie, schade en chirurgie kunnen resulteren in de vorming van littekenweefsel. De organen genezingsproces in drie fasen treedt op wanneer een spier, pezen of gewrichtsbanden is verscheurd. Deze drie fasen de inflammatoire respons die omvat worden genoemd: acute ontsteking, reparatie en remodeling.

Zwelling, optreden roodheid, warmte en pijn tijdens de fase van acute ontsteking die ongeveer 72 uur duurt. Het herstelproces begint nadat de ontsteking vervaagt. Eerder dan het gloednieuwe weefsel vormen zal het beschadigde weefsel genezen met de vorming van littekenweefsel.
Een verwonding of een herhaalde motie zoals het typen kan een spier aan te scherpen. Wanneer de spier verscherpt, plaats welling beperkt de levering van zuurstof aan de spieren en bindweefsel. SCAR tissue of verklevingen kunnen vormen van dit gebrek aan zuurstof.
Na een operatie heeft het lichaam het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen. Als gevolg van de incisie op de huid zal het lichaam produceren bindweefsels, adhesions (littekenweefsel) en collageen ter vervanging van beschadigde materiaal. Dit littekenweefsel dient het doel van de vervanging van de beschadigde cellen op het punt van de incisie of letsel. Pigmentatie en haar huid littekenweefsel ontbreekt veel anders dan litteken weefsel gevonden in de fasciaal lagen van het lichaam. Diepe litteken weefsel in de fasciaal lagen van het lichaam ontwikkelt verklevingen of spin zoals web draden te helpen het lichaam genezen en herstellen.

Epidurale fibrose is de vorming van littekenweefsel in de buurt van de wortel zenuw. Na rugoperatie is deze littekenvorming een gemeenschappelijk optreden. Patiënten met succesvolle chirurgische resultaten samen met patiënten die zijn blijven rugpijn en pijn in het been zullen ervaren epidurale fibrose. Postoperatieve pijn wordt vaak genoemd mislukte rugoperatie syndroom. Het belang van littekenweefsel als de pijn is controversieel.
Litteken weefsel op zich is niet pijnlijk zien als het weefsel geen einde zenuw bevat. De manieren die litteken weefsel kan leiden tot pijn in de rug of pijn in het been is door aanbinden maken of de lumbale zenuw bindend. Met deze gedachte in het achterhoofd, hoewel het onderwerp controversieel is, ben ik gaan geloven dat littekenweefsel niet de werkelijke oorzaak van de pijn is, maar de binding van het litteken weefsel aan de lumbale zenuw is. Met dit in gedachten is het littekenweefsel nog steeds het probleem.
Zes tot twaalf weken na terug chirurgie is de typische hoeveelheid tijd die het duurt voor epidurale fibrose (littekenweefsel) vorm. De epidurale fibrose wordt vaak voorafgegaan door een periode van eerste pain relief. Na deze beginperiode van opluchting ontwikkelt de patiënt langzaam terugkerende pijn of been pijn in de rug. Met rugoperatie zal soms de verbetering beginnen onmiddellijk na de operatie. Af en toe zal de zenuw genezen meer langzaam als er schade aan de zenuwen van de oorspronkelijke pathologie.
Na de operatie als de patiënt nog steeds voelen pijn in de rug of pijn in het been, maar de pijn begint te verbeteren in de komende drie maanden, moet die patiënt blijven verbeteren. De wervelkolom chirurgie is waarschijnlijk niet een succes als de patiënt voelt of geen verbetering door drie maanden postoperatief ziet. Helaas blijft de patiënt te voelen rugpijn en pijn in het been.